pro städ ab

OM OSS

Simlins Pro Städ AB startades 1987 av Christer Simlin och har varit verksamma inom företagsservice sedan dess.  Vi är en självklar partner för många företag i Stockholmsområdet.


Personalen på Simlins Pro Städ AB är nyckeln till företagets utveckling och det är viktigt för oss att våra ca 25 fastanställda medarbetare känner en trygghet i deras tjänst samt att om det råder trivsel skapar det också goda arbetsinsatser. Vi är därför medlemmar i Svenskt Näringsliv och har kollektivavtal med Fastighetsförbundet och följer gällande kollektivavtal för Almega vi har även avtal med Byggnads. Personalen hos oss på Pro Städ AB bär märkta arbetskläder och våra anställda är registrerade via ID-06. 


För oss på ProStäd AB är det viktigt med en miljöpolicy som ständigt arbetar för att förbättra miljön. Vi arbetar för en minskad förbrukning av kemikalier i det dagliga arbetet samt använder oss endast av miljökravmärkta produkter. Vi ser till att vår miljöpolicy är dokumenterad och tillgänglig för samtliga medarbetare i företaget. Vi ser också till att kontinuerligt följa miljölagstiftning som omfattar vår verksamhet. 


Vi arbetar också utifrån en kvalitetspolicy där varje utförd tjänst uppföljs kontinuerligt av ansvarig arbetsledare. För oss är det viktigt att hålla en god relation med kunden i både långvariga och kortvariga samarbeten, därför ser vi till att ha en regelbunden kontakt med uppdragsgivaren.


AAA

ProStäd AB har betyget trippel-A och tillhör därmed Sveriges mest kreditvärdiga företag.


Vi som arbetar på kontoret på Pro Städ AB hittar du här.

Kontakta oss redan idag och få ett kostnadsförslag